Forvarm ovnen til 180 grader. Riv 4 stykker stanniol af, der er store nok til pakke en klementin ind i. Stil en klementin på hvert stykke. Bland smør med sukker, pistacienødder og rom. Kom en klat af smørblandingen på toppen af hver klementin. Fold derefter stanniolet med en kant sådan at smørblandingen og saften fra klementinen ikke løber væk. Anbring klementinerne på en bageplade og bag dem i den forvarmet ovn i 10 minutter.
Forvarm dit vaffeljern. Sigt mel, bagepulver og natron sammen i en skål. Tilsæt den revne skal af klementinen sammen med sukkeret. I en anden skål blandes smør, æg, mælk og rom sammen. Pisk det derefter gradvist sammen med melet indtil konsistensen er glat.
Kom dej i dit vaffeljern, luk låget og bag indtil vaflerne har fået en god farve og er godt hævet.
Halver vaflen og anbring de to halvdele på en desserttallerken. Pak klementinerne ud og læg en oven på hver vaffel. Tilsæt en skefuld creme fraiche og dryp derefter med det smeltede smør. Pynt evt med et lille drys sigtet flormelis på toppen og server med det samme.