Pisk sukker,æg og den revne skal fra klementinerne sammen til en luftig masse.
Tilsæt klementinsaft og solsikkekerneolien. Pisk videre i blandingen indtil alle ingredienserne er rørt godt sammen.
I en skål blandes mel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Forsæt med at røre i dejen mens du tilsætter melblandingen, indtil den er glat og homogen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme af papir, der er anbragt i en fast muffinsform. Fyld formene så de er lidt mere end halv fyldte.
Kom muffins i en forvarmet ovn ved 180 C (normal ovn) og bag dem i ca. 15-20 minutter. Tjek med en strikkepind eller lignende om de har fået nok, inden du tager dem ud af ovnen. Hvis der hænger dej ved skal de have lidt længere tid i ovnen.
Når muffins er færdigbagte tages de ud af ovnen og afkøles inden de serveres. Du kan eventuelt give dem et drys flormelis på toppen, når de er kolde, som pynt.