Opløs gæren i vandet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og ælt på køkkenmaskinens laveste hastighed i 10 minutter. Dernæst æltes yderligere 8 minutter ved en lidt højere hastighed.
Stil dejen til hævning, med et viskestykke over, ved stuetemperatur i 60 min.
Kom dejen ud på et mel, der er godt bestrøget med mel. Form det til et rundt brød. Sørg for at virke brødet godt op. Det gør du ved at vende siderne på dejen ind under midten af brødet. Du opnår derved brødets overflade opstrammes og fremstår glat og flot. Kom brødet i en hævekurv og lade det hæve i 45 minutter.
Varm op til 250 grader (normal over-/undervarme). Har du en bagesten så lad den evt. varme op med ovnen.
Kom brødet i den godt forvarmet ovn. Efter 10 minutter sænkes temperaturen til 230 grader, hvorefter brødet bages videre i 35 minutter.