Forvarm ovnen til 190 grader. Klargør din muffinsform(e) til 12 muffins. Smør eller spray dine muffinsforme.
I en skål blandes mel, bagepulver og salt sammen.
Kom smør og sukker i en skål. Pisk det sammen med en røremaskine i små 2 minutter. Tilsæt æggene et af gangen. Skrab siderne af skålen ned og pisk det godt sammen efter hvert æg. Tilsæt derefter vanilje- og mandelekstrakt og rør det hele godt sammen.
Med røremaskinen på laveste hastighed tilsættes mel og mælk skiftevis. Det hele røres sammen til en glat dej.
Vend jordbærrene med 2 spiseskefulde mel. Tag omkring 80 gram jordbær fra. Resten af jordbærrene vendes i dejen med en dejskraber indtil jordbærrene er jævnt fordelt i dejen. Rør dog ikke for meget rundt.
Fordel dejen i desmurte muffins forme. De resterende 80 gram jordbær fordeles jævnt henover muffinsene. Drys derefter lidt rørsukker på toppen af hver muffin.
Muffinsene bages i cirka 30 minuttee indtil de er let gyldne og dejen ikke hænger ved, når der stikkes en strikkepind i. Lad muffinsene køle af på en bagerist inden de serveres.