Pasta med laks og fløde er en både hurtig og nem ret at tilberede. Kombinationen af pasta og laks hører til blandt de retter, som nærmest aldrig går af mode.
Ret Aftensmad, Fisk, Laks, Pasta, Penne
Køkken Dansk, Europæisk, Italien
Keyword Alt godt fra havet, Fisk er sundt, Hurtigt mad, Laks, Pastaret
Forvarm ovnen til 180 grader. Kom laksesiden på en bageplade med bagepapir. Krydr den med salt og peber og bag derefter laksen i cirka 12 minutter.
Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigeligt saltet vand
Sauter løg, hvidløg og chilli på en pande i et par minutter indtil løgene er bløde og klare. Tilsæt fløden og lad det koge lidt ind.
Fjern skindet fra laksen og del fisken i mindre bider inden du kommer den på panden med flødesaucen. Lad laksen simre med i omkring 1 minut. Smag derefter til med lidt revet citronskal, salt, peber og finhakket bredbladet persille.
Vend den varme pasta med flødesaucen og server med det samme.