Skræl gulerødderne, pil løget og rens selleristænglen, hvorefter det hele skære i fine små tern. Pil hvidløgsfeddene og halver dem på langs (gør det lettere at fjerne dem inden retten serveres).
Varm olivenolien op i en tykbundet gryde. Tilsæt derefter gulerødder, selleri, løget og hvidløgene. Lad det hele simre i omkring 10 minutter ved lavt blus.
Tilsæt derefter det hakkede vildsvinekød, rosmarinen og laurbærbladene. Skru lidt op for varmen og brun kødet i cirka 10 minutter. Rør godt rundt i gryden for at få brunet alt kødet ordentligt.
Tilsæt rødvinen, og først når rødvinen er helt fordampet tilsættes tomatpuréen. Smag til med salt og peber. Lad derefter vildsvineragouten simre i 2-3 timer ved svag varme med låg på gryden. Tag låget af gryden den sidste halve time af kogetiden.
Kog din pasta i rigeligt kogende vand tilsat salt. Kom vildsvineragouten i en stor gryde, dræn pastaen godt og kom den i gryden med vildsvineragouten. Rør godt rundt og server retten, mens den stadigvæk er varm.
Noter
Af pasta brugte jeg tagliolini, som er en lidt smallere type pasta end tagliatelle. Ideelt ville have været at bruge Pappardelle, som er lidt bredere. Det binder bedre vildsvineragouten sammen med pastaen.