Blend kakaokiksene fint i en blender. Tilsæt kakaopulver og derefter tilsættes det smeltede smør og appelsinsaften gradvist.
Tryk blandingen ud i en springform på 26 cm i diameter beklædt med bagepapir, og stil den på køl.
Mascarpone crème
Pisk fløden til en let og luftig flødeskum. Bland mascarponen med flormelis og rør den derefter sammen med flødeskummet.
Mascarpone crème
Smelt Nutellaen i et vandbad. Rør derefter den smeltede Nutella sammen med mascarponen og vend forsigtigt den stiftpiskede fløde i blandingen.
Glasur
Til glasuren opvarmes fløden (må ikke koge!) og tages derefter af varmen. Tilsæt den hakkede chokolade (eller callets) og smelt chokoladen under omrøring.
Samle kagen
Fordel først mascarpone crèmen på kagebunden. Derefter kommes Nutella crèmen ovenpå og til sidst sluttes der af med hokoladeglasuren på toppen. Lad kagen stivne et par timer i køleskabet inden den serveres.