Start med at smøre en sandkageform. Varm ovnen op til 180 grader (varmluftsovn 160 grader).
Smørret røres sammen med sukker og vaniljesukker. Æggene tilsættes et efter et. Melet blandes med kartoffelmel og bagepulver tilsættes under omrøring. Derefter rives skallen af den ene citron og tilsættes dejen. Tilsidst presses begge citroner og saften tilsættes dejen.
Del dejen i 4 portioner og farv hver del af dejen med de valgte farver. Kom derefter dejen lagvis ned i kageformen. Bag kagen i ovnen i cirka 60 minutter. Når kagen er færdigbagt så lad den køle helt ned.
Glasuren laves ved at give fløden et lille opkog. Tilsæt grøn farve (eller en anden). Hak chokoladen fint. Tag fløden at komfuret og kom chokoladen i gryden og rør derefter langsomt rundt indtil chokoladen er smeltet. Lads glasuren køle en 30 minutter.
Tag kagen ud af formen fordel glasuren på toppen og lad den bare rende ned af siderne. Kagen kan pyntes efter smag. Her har jeg brugt spøgelser af sukker men Haribos vampyrer kunne også gøre det eksempelvis.