Pisk hviderne stive med en knivspids salt. Sigt flormelisen og tilsæt det lidt efter lidt til de piskede æggehvider. Pisk videre indtil du har en glat glansende glasur. Tag 6 spsk. fra og sæt det i køleskabet. Mandelmel blandes med kanel og røres i de piskede æggehvider. Dejen sættes på køl i køleskabet i mindst 30 minutter.
Drys lidt flormelis ud på bordpladen og rul dejen ud i cirka 1 cm tykkelse. Med en stjerneudstikker udstikkes småkagerne. Dejresterne samles og rulles ud igen og igen indtil alt dejen er brugt. For at undgå at dejen sidder fast i udstikkeren kan du enten dyppe udstikkeren i lidt mandelmel eller i lidt lunken vand. Kanelstjernerne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tænd for ovnen (normalovn) og sæt temperaturen til 140 grader. Tag nu den overskydende glasur ud af køleskabet og smør et tykt lag glasur på hver enkelt stjerne. Dette gøres lettest ved at tage stjernen i hånden og med spidsen af en urtekniv fordele en lille glat glasur på hvert ben. Forsøg at gøre glasurens overflade så glat som muligt.
Kanelstjernerne bages i den forvarmet ovn på næstnederst rille i cirka 20 minutter. Hold øje med tiden. Stjernerne skal tages ud inden glasuren begynder at blive gylden i farven. Lad dem køle helt af på en bagerist inden de kommes i en kagedåse.