Forvarm ovnen til 180 grader (varmluftsovn 160 grader). Smør bradepanden godt med lidt smør Skær den bløde nougat i små stykker og stil stykkerne til side. Lad de syltede kirsebær dryppe af i en si.
Smør og sukker kommes i en bageskål. Pisk det sammen indtil det begynder at skumme. Tilsæt derefter æggene et efter et imens du stadigvæk lader rørermaskinen gøre det hårde arbejde.Bagepulver blandes i melet. Derefter vendes nougatatykkerne i melet., somderefter røres i dejen. Til sidst vendes de syltede kirsebær forsigtigt i dejen.Kom dejen i bradepanden og fordel dejen jævnt over hele formen. Kom bradepanden i den forvarmet ovn og bag derefter kagen i cirka 30 minutter.Når kagen er bagt færdigt så lad den afkøle helt.
Cremen laves ved at rører mascarponen glat med 4 spsk. piskefløde. Tilsæt den resterende piskefløde og med rørermaskinen piskes det hele sammen til en skummende creme. Mens der piskes tilsættes sukker. Cremen kommes på kagen. Kagen opbevares bedst i køleskabet
Noter
Mens jeg spise kagen slog det mig at væden fra de syltede kirsebær kunne være blevet brugt til en gele, som i et tundt lag kunne have været fordelt mellem selve kagen og cremen.