Forvarm ovnen til 180 grader C og smør derefter en sandkageform.
Pisk smør sukker sammen, indtil det er godt blandet.
Tilsæt æg og finrevet citronskal fra den ene citron. Pisk igen indtil ingredienserne er godt blandet sammen.
Til sidst tilsættes mel, mælk og salt og saften fra den ene citron. Pisk indtil dejen er homogen. Pas på med at overpiske dejen - ellers risikerer du at den skiller.
Hæld dejen i den smurte form og bag i cirka 45 minutter, indtil kagen er gyldenbrun og føles fast. Stik en strikkepind i kagen, som er færdig når der ikke hænger dej ved. Tag den ud af ovnen og stil den på en bagerist.
Lemon Drizzle
Bland saften fra en citron og sukker i en lille gryde, og lad det simre over en lav varme, indtil sukkeret er opløst.
Prik i den varme kage med en gaffel, dryp derefter sirup forsigtigt over, indtil det er helt optaget i kagen.