Kom alle ingredienserne med undtagelsen af Nutella og ælt det sammen med hænderne indtil du får en smuldredej.
Tag 2/3 dele af smuldredejen og kom den op i smurt tærteform med en diameter på 24 cm. Fordel smuldredejen jævnt over tærteformens bund. Sørg for at presse lidt af smuldredejen op langs kanten af tærteformen, så der dannes en lille kant rundt langs kanten på tærteformen.
Smelt Nutella over vandbad i et par minutter (eller 30-40 sekunder i mikrobølgeovnen), så den lettere kan smøres ud. Fordel Nutella jævnt inden for kanten af tærtebunden.
Tag den sidste 1/3 del af smuldredejen og fordel det jævnt over nutellaen som et låg.
Bag Nutellacrumblen ved 180 grader i 30 minutter. Når kagen er færdigbagt tages den ud af ovnen og køles ned inden den tages ud af formen.
Pynt den eventuelt med en let drys flormelis på toppen inden servering.