Kom alle ingredienserne til saucen i en blender og blend dem sammen.
Kom den blendede sauce i en gryde, og bring den op til kogepunktet. Skru derefter ned for varmen og lad saucen simre i 10 minutter.
Hvis du skal bruge chilisaucen med det samme eller inden for kort tid kan du blot lade den afkøle og derefter komme den på steriliserede flasker eller krukker. Efter brug sættes saucen i køleskabet og holder sig 1-2 månederHvis du vil gemme saucen i en længere periode, så kom saucen på steriliserede flasker eller krukker mens den stadigvæk er varm. Kom låg på med det samme (brug Twist-Off-Glas eller WECK glas) og henkog dem 15-20 minutter. Efter henkogning holder saucen mindst 12 måneder.
Noter
Husk at bruge latexhandsker for at beskytte hænder og mundbind for at beskytte åndedrættet. Stærke chilier kan give anledning til allergisk reaktion på huden, ligesom det kan være ganske ubehageligt at komme i kontakt med øjne mv.