Kartofler og knoldselleri skrælles og skæres i små tern.
Hvidløg pilles og hakkes fint og svitses derefter i smørret ved middel varme uden at tage farve. Tilsæt kartofler og knoldsellerien, og lad dem stege med i 4-5 minutter.
Tilsæt grøntsagsboullionen og lad det koge i cirka 15 minutter indtil rodfrugterne er møre. Med en stavblender blendes rodfrugterne til en pure. Tilsæt piskefløden og kog suppen op igen. Smag til med salt og peber.
Topping
Varm ovnen op til 200 grader.
Fordel parmaskinken på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i cirka 15 minutter indtil de er blevet stive og hårde. Lad stykkerne køle lidt ned inden de smuldres.
Servering
Kom suppe op i hver suppeskål. Kom det der svarer til 1 tsk trøffelolie over hver tallerken. Fordel det i en tynd stråle fra midten og lidt ud. Kom derefter lidt hakket persille og smuldret parmaskinke på suppen.