Forvarm ovnen til 210 grader. Smør et ovnfast fad (20 x 30 cm) med margarine eller sprøjt med non-stick spray.
Bring godt saltet vand i kog i en stor gryde. Når vandet koger tilsættes penne rigate og koges i halvdelen af den kogetid, som er angivet på emballagen. Hæld kogevandet fra og stil pastaen til side.
Smelt smørret i en lille kasserolle over medium varme. Tilsæt hvidløg og chiliflager til gryden, og steg under konstant omrøring i 1 minut. Kom blandingen i en lille skål og stil den til side.
I en stor gryde bringes saltet vand i kog. Tilsæt blomkålen og kog i 5-6 minutter, eller indtil de er møre. Hæld vandet fra og lad blomkålen afkøle i 2-3 minutter.
Kom nu blomkål, det smeltede smør med chili og hvidløg, piskefløden og Parmigiano Reggiano i en foodprocessor. Blend det til en glat blomkålssauce.
I en stor skål blandes pastaen, blomkålssaucen, kylling og 75 gram revet mozzarella sammen.
Kom blandingen i det ovnfaste fad og top retten med den resterende mozzarella. Bages i 10-15 minutter indtil den er gyldenbrun på toppen.