Vand, mælk og gær røres sammen i 1 minut. De øvrige ingredienser tilsættes, og der æltes først 5 minutter på laveste hastighed og derefter 10 minutter ved næstlaveste hastighed.
Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 45 minutter og ælt derefter dejen kort efter henholdsvis 10 og 20 minutter.
Del dejen i 12 lige store stykker a cirka 80 gram og form dem til runde kugler som strammes op. Form kuglerne lidt aflange og læg dem på en hulplade eller en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad rundstykkerne hæve i 45 minutter, efter 30 minutter snittes rundstykkerne med et enkelt snit på den korte side.
Bag rundstykkerne ved 250 grader (over-/undervarme) i 10 minutter med damp, åbn derefter ovndøren for at lade dampen slippe ud og bag rundstykkerne i yderligere 10 minutter ved 230 grader, indtil de er gyldenbrune.
Pensl dem med vand straks rundstykkerne er taget ud af ovnen (giver skorpen en flottere glans).