1tskCitronsaft + plus lidt til at smage efter med.
Peber
Sådan gør du
Rens rosenkålen, skær det nederste af stokken af og fjern de yderste blade. Halver de små rosenkål og del de store i kvarte. Forvarm Airfryeren til 200 grader.
Kom rosenkålen op i Airfryer-kurven. Kom 1 spsk olivenolie over drys ligeledes saltet over. Steg i 15 minutter. Ryst kurven når halvdelen af tiden er gået.
Kom i mellemtiden balsamicoeddike i en lille gryde og bring det til at simre. Lad det simre, indtil det er tyknet og begynder at se sirupsagtigt ud. Hold øje med at det ikke brænder på. Det går stærkt fra reduceret til brændt på. Tag gryden af varmen og pisk derefter 2 spsk olie, citronsaften og sojasovsen i.
Kom rosenkålen over på serveringsfad og dryp med balsamicodressingen. Pres mere citronsaft på toppen efter smag. Krydr med lidt peber.