Skræl guleroden og riv den groft på et rivejern. Rens champignonerne og tag 150 gram fra, som snittes i fine tern. Løg og hvidløg skrælles og hakkes ligeledes fint.
Varm 2 spsk. olivenolie op på en stegepande og svits kort gulerødderne. Tilsæt de snittede champignoner og svits det hele under høj varme indtil al vandet er fordampet. Stil panden til side og lad det køle af.
Forvarm ovnen til 180 grader (over-/undervarme). Kom de tørrede svampe i en lynhakker og hak dem til et fint pulver. Bland det derefter sammen med farsen, 3 spsk mandelmel, æg og senneppen. Krydr det godt med salt og peber. Rør gulerødderne og champignonerne fra stegepanden i farsen.
Med fugtige hænder formes farsen nu til et brød, som lægges i et smurt ovnfast fad. Hæld hvidvin ved og bag farsbrødet i ovnen i cirka 35 minutter.
I mellemtiden ordnes krydderurterne. Skylles, tørres og hakkes groft. Bland mandelmel, Parmigiano Reggiano, reven citronskal og smørret sammen. Forårsløg renses og halveres på langs.
Fordel krydderiblandingen på toppen af farsbrødet. Forårsløg og de resterende champignoner fordeles rundt om farsbrødet. Bages i yderligere 20 minutter i ovnen.
Tag farsbrødet og grøntsagerne ud af det ildfaste fad, og hold dem varme i den slukkede ovn.
Hvis du have sauce til så kom bouillonen i en gryde. Kog det kort op,og rør creme fraichen i. Smag til med salt og peber.