Alle ingredienserne røres godt sammen. Stilles tilside med et viskestykke over i 30 minnutter ved stuetemperatur.
Hoveddej
Tørgæren opløses i det kolde vand og tilsættes derefter autolysedejen. Ælt det sammen på røremaskinens laveste hastighed i 4 minutter. Derefter æltes i 3 minutter ved en højere hastighed.
Tilsæt salt og olivenolien og ælt videre i 2 minutte. Lad nu dejen hæve ved stuetemperatur med et viskestykke over i 8 til 12 timer.
Kom dejen ud på et bordplade med lidt mel på. Skær 10 boller a cirka 80 gram. Rund dejen og lad den hvile i 5 minutter.
Form bollerne og stram dem op. Stil dem på bagepladen og lade dem hæve igen i 30 minutter med et viskestykke over.
Varm ovnen op til 240 grader (normalovn)
Bollerne sættes i ovnen og temeraturen skrues straks ned til 225 grader. Bages i 25 minutter.