Keyword Italien, Mit italienske køkken, Pasta, Pastaret, Tortellini
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 50 minutterminutter
Samlet tid 1 timetime
Servings 4personer
Author Henrik Koudahl
Ingredients
1spskolivenolie
1løg (finhakket)
500ghakket kalv/flæsk
700mlmarinara sauce
250gtortellini med ost(tørret)
Salt og peber efter behov
200gMozzarella (revet)
Instructions
Forvarm ovnen til 190 grader.
Varm en stegepande op med olie og brun hurtigt det hakkede kød under konstant omrøring. Skru derefter ned for varmen og sauter løg og hvidløg indtil løget er klart og blødt. Hvis kødet afgiver for meget væde, så hæld eventuelt lidt af det overskydende fedt fra. Kom nu kødet op i et smurt ovnfast på cirka 20x35 cm.
Tilsæt marinara saucen, tortellini samt lidt salt og peber til det ovnfaste fad. Vend det hele sammen og fordel det jævnt ud i fadet.
Drys osten over retten, og dæk derefter fadet tæt med stanniol.
Bages i cirka 35-40 minutter – eller indtil tortellinien er kogt og osten er smeltet. Tag stanniolen af og giv retten 2-3 minutter uden for at give lidt farve til osten.