Forvarm ovnen til 180°C. Smør en form på 20 x 20 cm.
I en røreskål piskes æg og sukker godt sammen til det er hvidt og skummende. Tilsæt derefter Nutella, olie, mælk, vaniljeekstrakt og salt. Pisk dejen igennem til den er glat.
Bland mel, kakaopulver, bagepulver og natron i en skål og rør det sammen. Kom det op i røreskålen og rør dejen sammen indtil den er glat. Tilsæt derefter den varme kaffe, og fold den hakkede chokolade i med en spatel.
Kom dejen i den smurte form. Fordel de hakkede hasselnødder over toppen. Bag kagen i 35-45 minutter, indtil en bagepind, der stikkes ind i midten, kommer ren ud. Lad kagen køle helt af på en bagerist.
Notes
Er din Nutella for hård? Så opvarm den kort tid i mikrobølgeovnen, indtil den er blød. Så er den nem at røre sammen med æggeblandingen. Husk Nutellaen skal kun være blød og ikke varm.Brug kakaopulver og mælkechokolade af god kvalitet for det giver den bedste smag.