Keyword Blomsterkål, Flower Sprouts, Grøntsager, Kål, Nem aftensmad, Sundt
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 25 minutterminutter
Samlet tid 35 minutterminutter
Servings 2personer
Author Henrik Koudahl
Ingredienser
500gFlower Sprouts
6karofler
150gbacontern
1chili
1løg
2fedhvidløg
1bundtpersille
60mlhvidvin
2spskklaret smør
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og skær dem ud i mellemstore tern. Skyl og rens Flower Sprouts, og skær eventuelt lidt af bunden. Skær baconen i små tern. Skyl chilien og skær den i fine ringe. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyld, tør og hak persillen fint.
Varm det klaret smør op i en stor pande med låg. Steg kartoffelternene ved middel varme i cirka 10 minutter, indtil de har fået en flot gyldenbrun farve. Rør rundt indimellem.
Tilsæt bacon, løg og hvidløg og svits i yderligere 10 minutter uden låg ved lav til medium varme.
Tilsæt Flower Sprouts og sauter i 3 minutter. Rør rundt for at undgå at kålbladene brænder på. Tilsæt persille og hvidvinen. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber. Server straks