Keyword Hurtigt mad, Italien, Nem mad, Stop madspild
Tilb. tid 50 minutterminutter
Samlet tid 50 minutterminutter
Servings 4
Author Henrik Koudahl
Ingredients
1fennikel
4tomater
1chillipeber
1fedhvidløg
1skalotteløg
½citron (saften)
7spskolivenolie
2løg
3rødløg
2gulerødder
2rosmarinkviste
300gvildsvinekølle
500ggnocchi
Salt og peber
Instructions
Kom fennikel og gulerødder i en lille gryde. Dæk fenniklen med vand og drys med salt. Lad fennikel og gulerødder koge i omkring 15 minutter. De skal være møre men stadigvæk have bid. Når grøntsagerne er færdigkogte tages de på af kogevandet og duppes tørre. Skær dem i mindre mundrette stykker.
Tomater og chilipeber skylles, kernerne fjernes og begge grøntsager skæres derefter i fine tern. Hvidløg og skalotteløg pilles og begge skæres også i fine tern. I en skål blandes citronsaften med 2 spsk. olivenolie. Det blandes derefter sammen med tomater, chilipeber, hvidløg og skalotteløg. Smag til med salt og peber.
De almindelige løg og rødløg pilles og skæres i grove tern. Rosmarin skylles og deles i mindre kviste. Vildsvinekødet skæres i små tynde skiver.
2 spsk. olivenolie varmes op på en pande, vildsvinekødet tilsættes og steges ved høj varme i et par minutter. Salt og peber tilsættes kødet. Kom resten af olien (3 spsk.) på panden og steg løg, gulerødder og fennikel i omkring 8 minutter. Tilsæt gnocchi og lad dem stege med i 5 minutters tid. Kom derefter vildsvinekødet tilbage på panden og alt vendes godt sammen Serveres med tomatsalsaen til.