Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en bradepande på cirka 33 x 23 cm med bagemargarine.
Rør mel, natron, kanel, salt og muskatnød sammen i en skål.
Pisk græskarpuré*, brun farin, yoghurt og olien sammen i en stor skål. Når dejen er rørt glat, så piskes æggene i en ad gangen. Til sidst røres vaniljeekstrakten i.
Tilsæt de tørre ingredienser til skålen med de våde, bland det hele sammen indtil de kombineres, og der ingen store klumper er tilbage i dejen.
Kom dejen i den smurte bradepande. Kagen bages på ovnens midterste rille i cirka 40 minutter, eller indtil dejen ikke sidder fast på en strikkepind, når du stikker i midten af kagen.
Afkøl kagen helt. Når kagen er afkølet kommes frosting med flødeost på.
Frosting
Pisk flødeost og smør sammen, indtil den er cremet. Pisk derefter flormelis og kanel i. Til sidst piskes vaniljeekstrakten i. Kom derefter frosting på den afkølede kage!
Notes
Græskarpuré laver du selv let. Tag et Hokkaido græskar. Del græskarret i 4. Fjern kerner og trevler. Tænd ovnen på 180 grader, kom bagepapir på en bageplade. Læg de rensede græskarstykker på bagepladen med skrællen opad og bag i en god halv time. Når græskarret er lidt afkølet pilles skralden af med fingrene. Blend derefter græskarret indtil du har en puré.