Start med at skære bacon, løg og champignoner ud i mundrette bider. De røde peberfrugter skæres i strimler.
Svinemørbraden skæres fri for sølvsene og eventuelt fedt inden den også skæres i mundrette bider.
Smelt smørret sammen med olien i en stor gryde ved høj varme.
Kom svinemørbrad og bacon i gryden og brun det ved høj varme i 3-4 minutter.
Kom champignoner og løg ved, og lad det stege med i 2 minutter ved jævn varme.
Tilsæt paprika og tomatpassata. Lad det brænde lidt af i bunden af gryden, mens du fortsat rører rundt..
Tilsæt de flåede tomater, salt, og peberfrugt til gryden, og lad det hele simre ved lav varme i 10-12 minutter.
Til sidst tilsættes pisefløden og det hele varmes godt igennem. Synes du gryderetten er for tynd kan du tilsætte lidt majsstivelse og lade det koge videre i 3-4 minutter. Er gryderetten omvendt for tyk så tilsæt lidt vand.
Notes
Vil du have mere fyld i din mørbradgryde er cocktailpølser klassiske, ligesom perleløg også vil passe fint i denne ret.