Fjern skrællet på løget og hvidløget. Begge skæres i små fine tern. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær også den i fine tern. Kartoflerne skrælles, skylles og skæres i små tern. Savoykål skylles om renses. Den hårde stok skæres bort og kålet skæres i små tern.
Olivenolien varmes opi en gryde. Løg og hvidløg svitzes indtil løget er blevet klar. Peberfrugt, kartofler og savoykål tilsættes of svitzes med et kort øjeblik. Hæld den varme grøntsagsboullion ved. Tilsæt den revne muskatnød, salt og peber og lad det småkoge på middeltemperatur i 18-20 minutter.
Tilsæt den friskrevet Parmigiano Reggiano og fløden til suppen. Lad det hele koge videre i 3-4 minutter under omrøring indtil al Parmigiano Reggiano er smeltet. Smag eventuelt til med salt og peber hvis nødvendigt.
Notes
TIP. Vil du ikke have en rustik suppe, men gerne en mere fin konsistens kan du med en stavblender purere suppen, inden du tilsætter Parmigiano Reggiano.