Keyword Alt godt fra havet, Fisk, Fisk er sundt, Kuller
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 25 minutterminutter
Samlet tid 35 minutterminutter
Servings 2personer
Author Henrik Koudahl
Ingredients
1løg
350gspidskål
300gkuller
3spskcitronsaft
Salt og peber
1spskolivenolie
1spsksmør
1dlgrøntsagsboullion
1,5dlpiskefløde
½tsksennepmellemstærk
½tsksennepgrovkornet
Instructions
Pil løget, og hak det fint. Spidskål skylles, trimmes og skæres i mundrette stykker.
Kulleren skylles og tørres derefter af med køkkenrulle. Skær fisken i 6 lige store stykker. Kom 1 spiseskefuld citron over kulleren. Krydr derefter med lidt salt og peber.
Varm olivenolien op på en pande. Vend hurtigt kulleren på panden, og tag den derefter af.
Kom smørret på panden Steg løgene intil de er klare. Tilsæt derefter spidskål som, under omrøring, steger med 3-5 minutter indtil spidskålen falder sammen.
Tilsæt grøntsagsboullion og piskefløde. Lad det koge ind ved middelvarme i 6-8 minutter, indtil saucen begynder at blive cremet. Tilsæt nu sennep, 2 spsk. citronsaft og smag til med salt og peber.
Kom kulleren tilbage på panden og lad den simre med i 3-5 minutter.
Notes
Til denne opskrift kan der sereveres små kartofler eller ris til.