Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Muffins med romrosiner
Servings
12
Author
Henrik Koudahl
Ingredients
Muffins
125
g
mel
1
tsk.
bagepulver
125
g
smør (stuetemperatur)
2
æg
125
g
brun farin
2-3
spsk.
rom (mørk)
125
g
rosiner
Glasur
Instructions
Har du god tid så start dagen før med at lade rosinerne ligge i blød i lidt rom. Alternativt kan du bruge en pose med købte romrosiner.
Forvarm ovnen til 190 grader.
Start med at piske smør og farin blødt og luftigt i en skål.
Tilsæt æggene og pisk. Kom derefter mel og bagepulver i skålen og pisk til blandingen er jævn.
Romrosinerne vendes i dejen.
Dejen fordeles i 12 muffinsforme og bages derefter i 13-15 minutter.
Vil du have glasur på dine muffins, røres 2-3 tsk rom og flormelis sammen til en meget tyk glasur.