Lun mælken i en gryde så det er fingervarmt. Udrør gæren i den lune mælk. Tilsæt fuldkornshvedemel, sesam og salt. Bland kvarken i og tilsæt så hvedemelet lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem så den bliver blank og smidig. Stil dejen til hævning ved stuetemperatur med et klæde over, til den har fordoblet sit omfang.
Ælt dejen godt igennem så den bliver blank og smidig. Stil dejen til hævning ved stuetemperatur med et klæde over, til den har fordoblet sit omfang. Ælt og form dejen til et stort brød eller 2 mindre. Rids brødet med en skarp kniv og lad det efterhæve i 30 minutter.
Pensl med æg og drys med sesamfrø, Bag brødet ved 225 grader (normal ovn) i de første 15 minutter, og sænk derefter ovnens temperatur til 200 grader. Bager du et stort brød er bagetiden omkring 45 minutter. Bager du to små brød er bagetiden cirka 30 minutter.