Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Rødbedebøffer
Ret
Aftensmad, Grøntsager, Vegatarisk
Køkken
Dansk, Europæisk, Norden, Tysk
Keyword
Burgers, Grøntsager, Nem mad, Sundt
Forb. tid
30
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
Servings
4
personer
Author
Henrik Koudahl
Ingredients
300
g
rødbeder
3
fed
hvidløg
120
g
semulje
3
æg
1
tsk
salt
Peber efter egen smag
Lidt olie eller smør til at stege bøfferne i
Instructions
Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af rivejernet.
Hak hvidløg fint (eller bug hvidløgspresseren).
Bland rødbeden godt sammen med hvidløg, semulje, æg, salt og peber og form derefter nogle bøffer af blandingen.
Steg rødbedebøfferne på en pande ved middelvarme i 4-5 minutter på hver side.