Keyword Grøntsager, Hurtigt mad, Hverdagsmad, Let mad
Tilb. tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Author Henrik Koudahl
Ingredients
1kgrosenkål
750ggnocchi
100gvalnødder (grofthakket)
3fedhvidløg
50gsmør
Parmigiano Reggiano
Salt og peber
Muskatnød
Instructions
Klargør rosenkålen ved at fjerne de yderste blade, og skære stokken af kålen.
Kom valnødderne på en varm tør pande. Lad valnødderne riste indtil de begynder at tage farve.
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken i rigeligt saltvand. De er færdigekogte når de stiger op til overfladen.
Smelt smørret på en pande. Steg de finhakkede hvidløg i et parminutter inden du tilsætter de afdryppede rosenkål. Kom valnødderne på panden og smag til med salt, peber og en smule muskatnød.
Gnocchierne dryppes af for vand og kommer på panden til rosenkålene og steger med i et par minutter.
Serveres med lidt revet Parmigiano Reggiano på toppen
Notes
TIPS: Har du ikke valnødder så kan hasselnødder eller pinjekerner bruges.