Spaghetti med kylling, rosenkål og champignoner (One-Pot Pasta)
Ret Hovedret
Køkken Dansk, Europæisk
Keyword Hurtigt mad, Kål, Kylling, Let mad, One-Pot Pasta, Spaghetti
Forb. tid 15 minutterminutter
Tilb. tid 15 minutterminutter
Hviletid 5 minutterminutter
Samlet tid 35 minutterminutter
Servings 4personer
Author Henrik Koudahl
Ingredienser
400gspaghetti
500gkyllingebryst
500gchampignoner i skiver
250grosenkål i skiver
1løg (finhakket)
2spskflødeost
1¼tsktimian (tørret)
1¼tskrosmarin (tørret)
1tsksalt
5dlvand
2tskpurløg
Sådan gør du
Kom pasta, kylling, champignoner, rosenkål, flødeost, timian, rosmarin og salt i en stor gryde. Tilsæt vandet og kog det op ved høj varme. Når vandet koger så rør ofte rundt i gryden indtil pastaen er kogt færdigt og vandet næsten er fordampet. Det tager omkring 10 – 12 minutter.Når retten er kogt færdigt tages gryden af blusset for at stå at trække i omkring 5 minutter. Rør rundt i gryden et par gange imens. Serveres med lidt klippet purløg på toppen