Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Spaghetti med tomat og tun
Ret
Aftensmad
Køkken
Italien
Keyword
Italien, Mit italienske køkken, Parmigiano Reggiano, Pasta, Spaghetti, Tomater, Tun
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Author
Henrik Koudahl
Ingredients
400
g
spaghetti
1
ds
tun
drænet
2-3
tomater
skåret i små tern
2
dl
tomatpassata
1
løg
finhakket
2
fed
hvidløg
finhakket
½
tsk
chiliflager
1
tsk
oregano
2
spsk
olivenolie
Salt og peber efter behov
Parmigiano Reggiano (høvlet)
Instructions
Kog spaghettien i saltet vand efter anvisning på pakken, indtil den er al dente.
Skyl tomaterne og skær dem i fine tern.
Hak løg og hvidløg fint.
Steg løget i olivenolien indtil de er klare.
Tilsæt hvidløg, chiliflager, tomater og tomatpassataen. Kom lidt oregano ved. Tilsæt den afdrypppet tun.
Lad pastasaucen simre i 10 til 15 minutter.
Kom den kogte pasta i saucen og vend det hele sammen.
Serveres straks med lidt høvlet Parmigiano Reggiano på toppen.