Skyl og rens savoykålen, Skær den først i grove stykker, som så derefter snittes i meget fine og små skiver.
Hak løgenefint. Kom olivenolien i en stor gryde og sæt gryden over på komfuret. Stegløgene ind til de er klare i en 2-3 minutter. Tilsæt derefter savoykålen oglade det stege med i 2 minutter.
Tilsæt derefter grøntsagsbouillon (eller vand), indtil kålen er helt dækket.
Skru ned forvarmen, læg låg på og lad det simre i cirka 1 time alt efter kåltypen ogbladenes grovhed. Hvis bladene er meget grove, kan det tage op til 2 timer.
Tilsæt mere grøntsagsbouillon undervejs, hvis kålen har absorberet alt bouillonen. Mos kålen med en gaffel for at gøre blandingen cremet. Tilsæt nu også Parmigiano Reggiano og kog videre indtil suppen er helt flaget.
Tilsæt til sidst risene sammen med lidt mere grøntsagsbouillon og lad det hele småkoge indtil risene er al dente.