Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Avokadobrownies
Ret
Bagværk
Køkken
Internationalt
Keyword
Avokado, Bagværk, Brownies, Kage, Noget til kaffen
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
16
stykker
Author
Henrik Koudahl
Ingredients
2
avokadoer
modne
60
g
kakaopulver
60
ml
honning
2
spsk
kokosolie
smeltet
2
æg
1
tsk
vaniljeekstrakt
50
g
mandelmel
½
tsk
bagepulver
¼
tsk
salt
80
g
mørk chokolade
chips
Instructions
Forvarm ovnen til 175 grader. Smør en 20x20 cm ovnfast fad med madlavningsspray eller beklæd den med bagepapir.
Mos avokadoerne sammen i en røreskål, indtil de er glatte.
Tilsæt kakaopulver, honning, smeltet kokosolie, æg og vaniljeekstrakt til skålen. Rør godt sammen, indtil alle ingredienser er blandet sammen.
Rør mandelmel, bagepulver og salt sammen i en separat skål.
Tilsæt gradvist de tørre ingredienser til avocadoblandingen under omrøring, indtil det hele er blandet godt sammen.
Fold chokoladechips i dejen.
Hæld dejen i den forberedte bageform, og fordel den jævnt.
Bages i 25-30 minutter, eller indtil brownierne er faste i kanterne, men stadig lidt bløde i midten.
Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af i formen, før du skærer dem ud i passende firkanter.