Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Belgiske vafler - Tilfredsstil din søde tand med min nemme opskrift
Ret
Bagværk
Køkken
Belgien
Keyword
Bagværk, Belgiske Vafler, Dessert, Noget til kaffen, Vafler
Tilb. tid
45
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
6
stykker
Author
Henrik Koudahl
Ingredienser
280
g
hvedemel
1
spsk
bagepulver
3
spsk
sukker
½
tsk
salt
2
tsk
kanel
2
æg
150
g
smør (smeltet)
2,5
dl
mælk
1
tsk
vaniljeekstrakt
Sådan gør du
Forvarm dit vaffeljern, spray det med non stick-spray.
I en stor skål blandes mel, bagepulver, sukker, salt og kanel sammen.
Del æggene i blommer og hvider i hver deres skål.
Pisk æggehviderne med en håndmikser, indtil de danner stive toppe. Stil dem til side.
Bland æggeblommer, smeltet smør, mælk og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.
Tilsæt æggeblommeblandingen til de tørre ingredienser og rør det hele godt sammen.
Fold forsigtigt æggehviderne i.
Bag vaflerne gyldne i et vaffeljern, til de er sprøde.
Servér straks med flødeskum, sirup, flormelis, is eller hvad du selv har lyst til.