Pil og finhak løget. Steg det på svag varme på en pande med lidt olivenolie. Så snart det begynder at tage farve tages det af varmen, og kommes i en mixer. Tilsæt Cannellini-bønner, rødbede og squash som er skåret i små stykker. Til sidst tilsættes salt, peber og timian.
Kør din mixer i nogle få sekunder. Vi skal ikke have en creme, men få skabt en smidig konsistens.
Kom blandingen i en skål og tilsæt raps. Start med 3 spiseskefulde og rør derefter blandingen sammen. Tilsæt eventuelt mere rasp indtil du opnår en relativ tør konsistens af din fars.
Form med hænderne din burger. Afhængig af størrelsen så kan der blive 6-8 burgere ud af denne portion.
Placer burgerne på en bageplade belagt med bagepapir. Dryp lidt olivenolie på toppen af burgerne og bag dem ved 220 grader i cirka 20 minutter. Når halvdelen af tiden er gået vendes burgerne i ovnen.
Hvad du vil have i din burger, bestemmer du selv. Selv halverede jeg burgerbollen og spredte en mangoketchup på burgerbollen, tilføjede en lille håndfuld salat, der var skåret i strimler. Oven på burgerbollen kom jeg lidt syltede rødløg og lidt tomat.
Notes
Bemærk at Cannellini-bønner skal udblødes i vand i op til 12 timer før brug.