Kom de 250 g Pan di Stelle i en blender og blend indtil småkagerne er blevet til fint pulver. Smelt derefter smørret ved svag varme, og rør det sammen med de knuste småkager. Tryk massen ud i bunden af springformen med en diameter på 22 cm.. Sæt kiksebunden i køleskabet og lad den stå i cirka 30 minutter.
Læg husblassen i blød i en stor skål koldt vand i 10 minutter. Pisk mascarpone, ricotta, Philidelphia, flormelis og vaniljeessens sammen i en stor skål. I en anden skål piskes 2 dl piskefløde til et let flødeskum.
Lun 0,5 dl piskeflødefløde og opløs husbladsen i dette. Husk at klemme husbladsen fri for vand. Sørg for at husbladsen smelter fuldstændigt, lad derefter blandingen køle af.
Flødeskummet vendes sammen med ostecremen. Vend til sidst husblas-fløde-blandingen. Kom halvdelen af ostecremen på bunden af kiks. Læg derefter et lag med Pan di Stelle, som har været dyppet i mælk Kom resten af ostefyldet ovenpå og jævn toppen af kagen. Stil kagen i køleskabet i en 5-6 timer før servering
Lige inden kagen sættes på bordet drysses den med kakao og stjerner!