500 gbroccoli (skåret i små tern og buketterne tyndt skåret)
20gsmør
75gParmigiano Reggiano
Instructions
Pil løget og hak det fint. Steg løget i smør i en gryde i et par minutter ved middelvarme. Nu tilsættes risene, og det hele steges under omrøring, til risene begynder at blive klare. Hæld derefter hvidvinen ved, og rør, til risene har opsuget al vinen.
Tilsæt den kogende grøntsagsbouillonen med en suppeskefuld ad gangen. Tilsæt den næste skefuld bouillon, når den forrige er næsten helt opsuget af risene. Bliv ved med at røre i risottoen undervejs. Efter 7-8 minutter tids tilsættes den grove del af broccolien (stilke som er skåret i små tern). Fortsæt med at tilsætte bouillon og rør risottoen i yderligere 5 minutter inden de tyndt skårne buketter tilsættes. Fortsæt med at tilføje bouillon og rør risen i yderligere 10 minutter.
Til sidst røres smør og Parmigiano Reggiano i den færdigkogte risotto. Smag til salt og peber. Når risottoen er færdig skal der stadig være en lille smule bid i risene. Risottoen skal ikke være tør i det, snarere stadigvæk lidt flydende.
Skyl persillen og dup det tørt for vand. Finhak persillen og når risottoen er færdig drysses det over risottoen. Kom låg på gryden og lad risottoen trække i 5 minutter. Inden servering røres persillen ind i risottoen,