Keyword Grøntsager, Hurtigt mad, Hverdagsmad, Nem aftensmad, Pasta, Vegetarisk
Tilb. tid 20 minutterminutter
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Author Henrik Koudahl
Ingredients
500gspaghetti
400gbladbeder
1løg
2fedhvidløg
1spsksmør
2dlfløde
150gfeta/salatost
1knspmuskatnød (revet)
Salt
Instructions
Starte med at skylle og rengøre bladbederne. Skær bladene fra stilkene og skær bladene i tynde strimler. Stilkene skæres i små tern. Pil løget og skær det i fine ringe. Pil ligeledes hvidløg og hak det fint.
Kom smørret i en gryde, sautér løg, hvidløg og stilkene ved lav varme i 3 minutter. Tilsæt bladene og steg videre indtil disse falder sammen. Tilsæt fløden og ladet simre i 3-4 minutter. Smuldr fetaosten fint og kom den i saucen. Smag til med salt.
Kog spaghettien i saltet vand, efter anvisningen på indpakningen, indtil den er al dente. Hæld vandet fra og vend derefter saucen med spaghettien.