Annonce
GastronomiMad

Spaghetti med bladbede i fetacreme

Spaghetti er en af ingredienser, som jeg ofte tyer til, når det på travle dage skal gå stærkt med madlavningen eller jeg bare ikke ”gider” lave mad. Italienerne kan om nogen  på kort tid diske op med en pastaret med massevis af smag. Som oftest kan et måltid nærmest laves på den tid, som det tager at få pastavandet i kog og derefter koge pastaen.

Her har jeg brugt, hvad der var i køleskabet; grøn bladbede, salatost og lidt fløde. Salatosten og fløden giver sammen en god cremet sauce. Hvis du vil have saucen endnu mere cremet så prøv eventuelt at tilsætte lidt revet Parmigiano Reggiano.

Spaghetti med bladbeder i fetacreme

Ret Aftensmad, Grøntsager
Køkken Dansk, Europæisk, Italiensk, Tysk
Keyword Grøntsager, Hurtigt mad, Hverdagsmad, Nem aftensmad, Pasta, Vegetarisk
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 400 g bladbeder
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 2 dl fløde
  • 150 g feta/salatost
  • 1 knsp muskatnød (revet)
  • Salt

Sådan gør du

  1. Starte med at skylle og rengøre bladbederne. Skær bladene fra stilkene og skær bladene i tynde strimler. Stilkene skæres i små tern. Pil løget og skær det i fine ringe. Pil ligeledes hvidløg og hak det fint.

  2. Kom smørret i en gryde, sautér løg, hvidløg og stilkene ved lav varme i 3 minutter. Tilsæt bladene og steg videre indtil disse falder sammen. Tilsæt fløden og ladet simre i 3-4 minutter. Smuldr fetaosten fint og kom den i saucen. Smag til med salt.

  3. Kog spaghettien i saltet vand, efter anvisningen på indpakningen, indtil den er al dente. Hæld vandet fra og vend derefter saucen med spaghettien.

Buon appetito!!

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin