Annonce
GastronomiMad

Kogebog fra kongernes nordsjælland

Jeg er på ingen måde speciel, når jeg siger, at jeg elsker at læse kogebøger. Det er blevet den store dille, at læse kogebøger. Selv holder jeg specielt meget af kogebøger, hvor der fortælles en historie. Det lever den netop udkomne ” Kogebog fra kongernes Nordsjælland” i høj grad op til.

Der er tale om en smuk og utraditionel kogebog, inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter. Her bliver du taget med rundt i Danmarks historie.

Det er søstrene Vibeke Gercke Malmdorf og Ulrikke Gercke, der har været på en rejse rundt til nogle af Nordsjællands bedste seværdigheder – blandt andet tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som er grunden til, at egnen kaldes Kongernes Nordsjælland. De to  søstre laver både mad, borddekorationer og blomsteropsætninger inspireret af de stemningsfulde locations.

I bogen besøger og fortæller de om 20 forskellige seværdigheder, blandt andet Kronborg, Rungstedlund, Esrum Kloster og Knud Rasmussens hus, som alle vises med flotte billeder af fotograf Kira Brandt. Her laver de både blomsteropsætninger og andre dekorationer til en flot borddækning og forskellige retter, der passer til stedet. Der er således opskrifter på alt fra hjemmebag og sandwich til steg, festmiddage og desserter, i alt mere end 50 madopskrifter.

Hvis du vil med rundt på en spændende rejse i Danmarks historie kan bogen købes hos saxo.

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin