BagværkItalienItaliensk madMadOpskrifter
Pikante ostesnacks med Parmigiano Reggiano
Ideen til denne opskrift på pikante ostesnacks med Parmigiano Reggiano opstod, da jeg bagte tyske julesmåkage “vanillekipferl” – eller vaniljemåner – og brugte en speciel form til at lave disse. Hvad kunne jeg ellers bruge denne form til resten af året? Lige til højrebenet lå disse ostesnack, som er dejlige til et glas vin eller som tilbehør til en god suppe.
Pikante ostesnack med Parmigiano Reggiano
Antal 40 stykker
Ingredienser
- 70 g smør (blødt)
- 80 g Parmigiano Reggiano (revet)
- 50 ml fløde
- 1/4 tsk salt
- 1/2 tsk paprika
- 90 g mel
Sådan gør du
- Start med at røre smørret så det får en cremet konsistens. Tilsæt så Parmigiano Reggiano, fløde, salt og paprika til smørret og rør det hele godt sammen. Til sidst tilsættes melet og det hele røres sammen.
- Kom lidt mel på bordpladen.Del dejen i to lige store portioner. Rul derefter hver portion til en pølse. Del derefter hver rulle i cirka 40 stykker og form hver enkelt i den typiske halvmåne form.
- Bagepladen sættes på ovnens midterste rille og bages ved 180 grader (almindelig ovn) i cirka 15 minutter indtil de har fået en sprød brun farve.
- Lad ostesnacksene køle af og server dem derefter til et glas vin eller som tilbehør til en suppe