Henriks blogMad

Kung Fu Black kommer på markedet igen!

Hold kæft, hvor føler jeg mig gammel efterhånden. Først bliver det gammeldags og ude at trit med moden at gå med slips og sørme om ikke Frisko sender Kung Fu Black tilbage på markedet, som en “retro”-is!!

Ser man på tidens tendenser, er det ikke overraskende, at det er lakrids-isen Kung Fu Black, som gør comeback. Anført af kokken Claus Holm er der gået lakrids i alt hvad der kan indtages – uanset om det er fast eller flydende føde. I 2013 blev der solgt hele otte gange så meget lakrids-is i Danmark, som året før i 2012. Nærmere bestemt drejer det sig om 442.000 liter solgt lakrids-is, fortæller de nyeste tal fra Analysebureauret Nielsen.

Sidste års Zapp-comeback var en stor succes for Frisko Is. Zapp gik fra at være en glemt klassiker til at placere sig på en flot tredjeplads over Friskos mest solgte is i 2013. Derfor er vejen til en ny sikker succes igen at lade forbrugerne bestemme årets retro-comeback. Nostalgi hos os “gamle” og hvor den unge generation – så er det lidt som “dengang far var ung”…

Nok føler jeg mig gammel, men hvis året forsætter i denne stil så ender jeg som en gammel mand, der er med på moden….

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin