Mad

Energikugler med kokos

Til jul fik jeg købt mig en portion medjool dadler. Medjool dadler er meget populær på grund af deres intense søde smag, store størrelse og bløde saftige struktur. Selv om jeg har spist dem nærmest som konfekt må tiden nu være inde til at få brugt de sidste dadler.

Nogle af dadlerne blev brugt til energikugler med kokos. Her laves med en lige del dadler, rosiner og mandler som blev blendet sammen med lidt kakaopulver og friskpresset appelsinsaft.

Disse energikugler med kokos vil være en perfekt mundhapser uanset om det er til frikvarteret i skolen eller du trænger til lidt energi på kontoret.

Energikugler med kokos

Ret Snack
Køkken Internationalt
Keyword Dadler, Snack, Sundt
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 20 stykker
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 100 g dadler
  • 100 g rosiner
  • 100 g mandler
  • 1 spsk Kakaopulver (usødet)
  • 2 spsk appelsinsaft (friskpresset)
  • 30 g kokosmel (grov)

Sådan gør du

  • Hak dadlerne groft på et skærebræt. Kom rosiner, mandler og kakaopulver sammen med dadlerne i en blender. Blend den først groft og tilsæt 1 spsk appelsinsaft. Blend derefter til massen er findelt. Virker massen tør så tilsæt endnu en spsk appelsinsaft.
  • Af daddelmassen formes cirka 20 små kugler, som trilles i den grove kokosmel.
  • Holdbarheden er cirka 14 dage, hvis energikuglerne opbevares køligt i en lufttæt bøtte.

Buon Appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin