Krydderiblandinger

Hjemmelavet BBQ-krydderi

Dette hjemmelavet BBQ-krydderi er lavet af en blanding af krydderier, som passer perfekt til både kylling, svinekød og oksekød. Det uanset om du har gang i grillen, steger eller røger kød. Det kan også bruges til at krydre både grøntsager og kartofler.

Specielt i højsæsonen for grilning og røgning bruger jeg dette BBQ-krydderi flittigt. Du kan med fordel lave en stor portion af gangen, da det er et krydderi, som kan holde sig i flere måneder, hvis du opbevarer den et tørt og køligt sted.

Ingredienserne til dette BBQ-krydderi er en blanding af lidt sødt, lidt røget og fyldt med aromatiske krydderier for at skabe et alsidigt BBQ-krydderi. BBQ-krydderiet består af en blanding af rørsukker, almindelig paprika, røget paprika, sennepspulver, salt, peber, hvidløgspulver og løgpulver. Alt kan mixes sammen på 2-3 minutter.

Hver opmærksom på at krydderiblandingen indeholder sukker, hvilket betyder, at du skal være opmærksom på at sukkeret ikke brænder på, hvis du griller eller steger ved høj varmen

Hjemmelavet BBQ-krydderi

Denne BBQ-krydderiblanding er en blanding af krydderier, der passer perfekt til kylling, svinekød og oksekød. Det er fantastisk til grillet, stegt eller røget kød, og du kan endda bruge den på grøntsager og kartofler.
Ret Ingrediens, Krydderi, Tilbehør
Køkken Amerikansk
Keyword Krydderi
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 7 minutter
Antal 10 servinger
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen. Opbevares i en lufttæt beholder indtil den skal bruges.

Noter

BBQ-krydderiblandingen kan holde sig i op til 3 måneder, når den opbevares på et tørt og køligt sted.

Buon Appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin