Annonce
Drinks mv.Fadeburet

Hjemmelavet rabarbergin

Selvom rabarbersæsonen ”officielt” er ved at være ovre, så er der stadigvæk mange rabarber at hente i haven. Rabarberne er i år blevet flittigt brugt i maden, til diverse kager, saft, chutney og relish. En lille del blev brugt til at lave en rabarbergin, der med sin smukke farve vil være et festligt indslag til sommerens drinks.

Det er ganske let at lave sin egen rabarbergin. Ingredienserne er få – rabarber, sukker og gin – og så lidt tålmodighed, da rabarberginen skal trække i en månedstid. Sørg for at bruge nogle flotte røde rabarber for at få mest muligt farve til din gin.

Hjemmelavet rabarbergin

Ret Drikke, Drinks, Spiritus
Køkken Dansk
Keyword Alkohol, Drinks, Gin, Rabarber
Antal 700 ml
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 1 kg rabarber (røde)
  • 450 g sukker
  • 700 ml gin

Sådan gør du

  • Skyl og rengør rabarberne. Skær dem i mindre stykker på cirka 4 cm.
  • Kom rabarberne i et stort glas og drys sukkeret over. Sæt derefter låget på glasset og ryst det, så rabarber og sukker bliver blandet godt sammen. Stil derefter glasset i køleskabet i 24 timer.
  • Hæld gin over over rabarberne. Stil glasset mørkt og køligt i 4 uger inden rabarberne sis fra.
  • I den første uge efter ginen er hældt over rabarberne og sukkeret omrystes glasset mindst 1 gang dagligt.

Cin cin!

Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: