Den søde tand
Kanelfudge med valnødder
Hjemmelavet fudge smager skønt og så er det let selv at lave. Her har jeg lavet en kanelfudge med valnødder. Med smagen af både kanel og valnødder er denne fudge rigtig julet og gør sig rigtig godt i denne tid.
Opskriften er superenkel at følge og så kræver den ikke, at du skal være opmærksom på temperaturen hele tiden. Opbevares køligt, og har en holdbarhed på 14 dages tid.
Kanelfudge med valnødder
Antal 40 stykker
Ingredienser
- 375 g flormelis
- 50 g Kakaopulver
- ½ tsk kanel stødt
- 115 g smør
- 60 ml mælk
- 1½ tsk vaniljekstrakt
- 100 g valnødder groft hakkede
Sådan gør du
- Bland flormelis, kakao og kanel sammen i en skål.
- Varm smør og mælk op i en lille gryde ved middel varme. Når smørret er smeltet røres vanilje i. Fjern gryden fra varmen og rør blandingen med flormelis og valnødder i.
- Hæld blandingen i en form (20×20 cm) der er beklædt med bagepapir. Sæt det på køl til fudgen er stivnet (5-6 timer) og skær den derefter ud i 40 firkanter.
Buon Appetito!!