Den søde tand

Kanelfudge med valnødder

Hjemmelavet fudge smager skønt og så er det let selv at lave. Her har jeg lavet en kanelfudge med valnødder. Med smagen af både kanel og valnødder er denne fudge rigtig julet og gør sig rigtig godt i denne tid.

Opskriften er superenkel at følge og så kræver den ikke, at du skal være opmærksom på temperaturen hele tiden. Opbevares køligt, og har en holdbarhed på 14 dages tid.

Kanelfudge med valnødder

Ret Slik, Sødt
Køkken Amerikansk, Europæisk
Keyword Fudge, Juleslik, Slik, Sødt
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Køletid (mininum) 5 timer
Samlet tid 5 timer 30 minutter
Antal 40 stykker
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 375 g flormelis
  • 50 g Kakaopulver
  • ½ tsk kanel stødt
  • 115 g smør
  • 60 ml mælk
  • tsk vaniljekstrakt
  • 100 g valnødder groft hakkede

Sådan gør du

  • Bland flormelis, kakao og kanel sammen i en skål.
  • Varm smør og mælk op i en lille gryde ved middel varme. Når smørret er smeltet røres vanilje i. Fjern gryden fra varmen og rør blandingen med flormelis og valnødder i.
  • Hæld blandingen i en form (20×20 cm) der er beklædt med bagepapir. Sæt det på køl til fudgen er stivnet (5-6 timer) og skær den derefter ud i 40 firkanter.

Buon Appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin