Dolci (desserter)GastronomiMadMit italienske køkken

Citroncreme

En både hurtig og enkel opskrift på den skønneste citroncreme. Den er fantastisk om søndagen, til familiefester for alle voksne eller simpelthen når du vil forkæle dig selv med noget godt her på en almindelig fredag!

Citroncreme

Ret Dessert
Køkken Italiensk
Keyword Citron, Dessert, Limoncello, Mascarpone
Tilb. tid 15 minutter
Køletid 2 timer
Samlet tid 2 timer 15 minutter
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 2 citroner
  • 2 spsk limoncello
  • 60 g sukker
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g mascarpone

Sådan gør du

  • Skyl citronerne i varmt vand, dup dem tørre. Med en citrusskræller strimles skallen af ​. Pres saften ud ud af citronerne. Bland saften med limoncello og sukker og tilsæt hvidvinen. Rør rundt til sukkeret er opløst og stil det derefter på køl i 2 timer.
  • Pisk fløden med halvdelen af ​​citronvinen og mascarpone til den er cremet. Hæld gradvist den resterende vin i og pisk til cremen er luftig.
  • Hæld citroncremen i glas og server pyntet med skal.

Buon Appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: