FadeburetMadMarmelade, syltetøj og geleOpskrifter

Rysteribs – hurtig og enkel opskrift

Rysteribs er en klassiker i det danske sommerkøkken. Du skal bruge friske ribs og sukker – mere enkelt kan det ikke blive.

Rysteribs er hurtigt og enkelt at lave. Samtidig er rystebær lidt af en klassiker i det danske sommerkøkken, hvor de bruges både i det søde køkken, som tilbehør til morgenmad eller som tilbehør kødretter mv. Rysteribs kan også bruges i bagværk som f.eks. i denne opskrift på muffins med ribs.

Rysteribs – hurtig og enkel opskrift

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Råsyltede ribs, Ribs, Rysteribs
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 17 minutter
Antal 500 g
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 500 g ribs
  • 150 g sukker

Sådan gør du

  • De nyplukkede ribs ribbes og skylles forsigtigt, så bærrene ikke går i stykker.
    Rysteribs
  • Kom ribsene i en skål og drys sukker over.
  • Skålen rystes forsigtigt rundt, så sukker og ribs fordeles jævnt. Brug eventuelt en ske med forsigtighed.
  • Lad nu dine rysteribs trække i minimum en time inden de er klar til at blive serveret.

Noter

Smag på dine rysteribs og se om de har fået nok sukker til din smag. 
Kan fryses!

Buon Appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin